Bevar miljøet og hold klærne dine friske med vår håndholdte steamer

  • Energibesparende
    Bruker mindre energi enn strykejern
  • Miljøvennlig
    Ingen kjemikalier nødvendig for rengjøring
  • Bærekraftig
    Forlenger levetiden til klærne dine
  • Trygg i bruk
    Skånsom på alle klær og tekstiler
Hopp overFinn ut mer

OMTALT I

Hvorfor velge miljøvennlige løsninger for dine klær?

Energiforbruket ved stryking er betydelig, spesielt med tradisjonelle strykejern som krever mye strøm bare for å varme opp og holde høy temperatur.

Visste du at hele 90% av energien for klesvask går med til å varme opp vannet? I tillegg inneholder de fleste vaskemidler fosfater som kan føre til alvorlig forurensning av vannkilder og skade miljøet. Disse kjemikaliene er heller ikke bra for klærnes levetid.

Ved å velge smartere alternativer for stryking og vask, kan du spare energi og bidra til å beskytte miljøet, samtidig som du tar vare på klærne dine.

Lær mer om miljøvennlig stryking
Design uten navn.png__PID:c016aa26-bcf3-47b6-a951-0561f063af5f

Hvordan kan en steamer hjelpe miljøet?

En steamer er et utmerket miljøvennlig alternativ til tradisjonelle strykejern. Her er noen grunner til at en steamer kan bidra til å beskytte miljøet:

  • Lavere energiforbruk
    Steamere bruker mindre energi fordi de blir raskt klare til bruk og opererer ved lavere temperaturer enn strykejern. Dette betyr at du reduserer strømforbruket og dermed ditt karbonavtrykk.
  • Ingen behov for kjemikalier
    En steamer bruker kun vann for å fjerne rynker og friske opp klær, noe som eliminerer behovet for tøffe kjemikalier som finnes i mange stryke- og vaskeprodukter. Dette er bedre for både miljøet og klærne dine.
  • Skånsom mot klær
    Ved å bruke damp i stedet for varme, reduserer en steamer slitasjen på stoffene, noe som forlenger levetiden til klærne dine. Dette reduserer avfall og behovet for å kjøpe nye klær hyppig.
  • Mindre vannbruk
    Steamere bruker svært lite vann sammenlignet med å vaske og deretter stryke klær. Dette bidrar til å spare vannressurser.

Ved å velge en steamer, tar du et miljøvennlig valg som reduserer energiforbruket, kutter ned på bruk av skadelige kjemikalier, og forlenger levetiden til klærne dine. Det er et enkelt og effektivt skritt mot en grønnere hverdag.

Hvorfor Silkify?

Et drøss av positive tilbakemeldinger

... fra tusener av fornøyde kunder

Et drøss av positive tilbakemeldinger

2.png__PID:301d0dfe-6177-4947-ad35-020a3d7ebdbb

... fra fornøyde kunder

Veloura (1).jpg__PID:4b57a7c5-d900-412b-90ac-8f6eb4c34f31

Hva synes du er mest frustrerende med stryking?

Det kan Silkify hjelpe deg med. Prøv helt risikofritt!